Metode de livrare

Livrarea produselor prin curier rapid specializat:

- se face prin firmele de curierat rapid partenere VELAELECTRIC SRL : Urgent Cargus, Fan Courier si Same Day.
- se poate face prin alte firme de curierat sau prin firmele de curierat rapid ce au parteneriat cu clientul dacã plata produselor se face prin transfer bancar pe bazã de proforma.

Tarife de livrare:
Livrare Gratuita pentru orice comenzi de minim 500 de lei
- Livrare Standard 25 Lei (TVA inclus) pentru orice comenzi cu valoarea produselor mai mica de 500 Lei
- 25 ron TVA inclus pentru comenzi mai mari de 500 ron dacã localitatea de destinaţie nu este in lista localitãţilor standard fãrã km suplimentari

Ridicare comanda din magazinul VELAELECTRIC
Produsele pot fi vãzute, probate, achiziţionate şi ridicate direct din magazinul VELAELECTRIC.
Adresa magazinului: str. Stefan cel Mare 250, Vaslui, jud. Vaslui.

Program magazin:
Luni-Vineri 08:00 - 20:00,
Sambata 08:00 - 16:00.


Important: Odatã cu lansarea şi confirmarea comenzii sau cumpararea directã a produsului, clientul acceptã, fara obiecţiuni, condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acceptãrii fiind aceeaşi cu un contract valabil incheiat intre parţi. Fiind de acord cu Termenii si Condiţiile de utilizare, clientul îşi asuma în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpararea din magazinul fizic VELAELECTRIC SRL sau magazinele online aparţinând de VELAELECTRIC SRL.
VELAELECTRIC SRL va tine cont de preferintele cumparatorului daca acesta solicitata folosirea unei anumite firme de curierat rapid si daca aceasta ne este comunicata dar isi rezerva dreptul de a selecta firma de curierat rapid in functie de costul transportului sau alte considerente (de exemplu daca la anumite depozite sau anumite zone se lucreaza cu dificultate cu unii curieri)