Metode de plata

Pentru că știm cât de prețios e timpul tău ți-am pus la dispoziție mai multe modalități de plată:

  • Plata în Numerar sau cu Cardul, la sediul nostru din Strada Ștefan cel Mare 250 Vaslui, județul Vaslui
  • Plata Online cu Cardul Bancar, prin intermediul procesatorului de plăți cu cardul EuPlatesc.ro (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
  • Plata Ramburs la primirea coletului. Chitanța va fi emisă de către curierul rapid care îți livrează comanda.

 

Plata cu Cardul Online

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.


Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in siguranta prin procesatorul de plati EuPlatesc.ro


Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. In extrasul dvs de cont, orice plata facut in magazinul nostru online cu cardul, va aparea VELAELECTRIC .

 

 

 VelaElectric.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate la care se mai adauga si plata transportului daca valoare comenzii este sub 500 lei. Pentru orice comanda de minim 500 lei transportul este GRATUIT !